Historie Øvrig historie KatteMagasinet

KatteMagasinet

KatteMagasinet var de danske hovedklubbers medlemsblad fra 1997 til 2023. Bladet var bindeleddet mellem hovedklubberne, herunder JYRAK, og deres medlemmer. Bladet var fyldt med spændende artikler, reportager, informationer om regler & love, og meget mere.

KatteMagasinet begyndte i slutningen af 2012 også at udkomme i elektronisk form. Fra 2019 overgik bladet til primært at udkomme elektronisk, men mod mod betaling af 100 kr. om året for porto, var det også muligt at få bladet leveret i trykt form til sin postkasse. Fra samme tidspunkt blev den trykte udgavet af bladet udgivet i samarbejde med dyreværnsorganisationen MinVenKatten, som hidtil også havde haft sit eget magasin, men med samarbejdet med KatteMagasinet fik abonnenterne nu to blade leveret.

KatteMagasinet på nettet

KatteMagasinet lever videre på nettet, hvor bladet har sin egen hjemmeside, hvor det bl.a. er muligt at søge blandt udvalgte artikler, ligesom det er muligt at læse artikler fra ældre udgaver af bladet. Der vil løbende blive tilføjet nye, relevante artikler på siden, som findes på www.kattemagasinet.dk.

Her på siden kan du finde og læse de udgaver af KatteMagasinet, som udkom i elektronisk format. Rigtig god læselyst.